Disclaimer

Testen

Onze testen en feitelijk geldt dit voor testen in het algemeen, kunnen geen 100% betrouwbaar resultaat bieden. En aanvaardt de eigenaar, zijnde Sneltest Nederland BV, geen aansprakelijkheid met betrekking tot eventuele onjuistheden. Derhalve kunt u aan de uitslag van onze testen ook geen enkel recht ontlenen. Wel worden de door onze zorgprofessionals gebruikte testen landelijk en zeer frequent gebruikt. Hierdoor bent u verzekerd van een zeer betrouwbaar resultaat.

Website

  • De inhoud van deze website ‘Covidsneltestnederland.nl’ is door Sneltest Nederland BV met de grootst mogelijke zorg samengesteld, echter aanvaardt de eigenaar zijnde Sneltest Nederland BV geen aansprakelijkheid met betrekking tot eventuele onjuistheden van de inhoud.
  • Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de inhoud of delen daarvan maakt inbreuk op intellectuele eigendomsrechten.
  • Toestemming om de inhoud of delen daarvan in het openbaar te gebruiken, moet vooraf schriftelijk aan de eigenaar worden aangevraagd.
  • De informatie op onze site document is eigendom van Sneltest Nederland BV. De inhoud kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.